|
|
|
Biz böyleyiz.fark atariz |
i$te buuuuuuuuuuuuuu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonuna kadar izlemiyenler,yorum yazmasin lütfen.(bilenler haric) Giymatimizi bilin laa.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle.. birde derlerki bayanlar secicidir. Bizsiz olamazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adolf hitler ne demi$: Beni böyle sev,seveceksen.. yani.. sizler böyle kolaysiniz be gülüm. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birinin yava$ olmasini erkek kollege tamamladi.helalllllllllllllllllll.. Lami-cimi yok. cok pasif bu bayanlar ya.. eccükün dersmü verek yanü.. yani 3 +(erkek) bir-eksiyi götürdü bayan).. eskiden dencere yuvaaalanmi$da kaaapani bulmu$ deeelerdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen sizler öylesiniz.. Bizim sevdiklerimizi sevemez ve katlanmazsiniz- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hep biz..hep biz.. birazda onlar ayak uydursa. hep altta kalmaktan biiiiktiiiim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ler.güzel yorumuna- ama hep veren biz olduk,...................(tavizi) siz ne zaman vereceksiniz.........................hakkimizi) werrem oldum yaaaaaaar. .... hangi santci bilemiyyom) Kalin saglicakla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imzam altinda.. dogru demi$ yunus abey. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bakmak yetse.
görüveeemek önemli.
Bakar-kör olana netcek gari
saygilar sevgi.güzel hafta sonu dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet öyle dedigin gibi. Esen kal güzel arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanada iyi geceler.. ah $u kadinlarin adi.yüzde doksani HEP CADI:: Iyiki base imizdekiler öyle degil. Sansimiz varmi$. kendine iyi bak. güzel hafta sonlari- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaaaaaaaaaaaa mehriban. sakar $akir ma$allah.. birde tembel,birazcuk daginuk.,eccükün pis.,,,, kavun olsa yine koklamam fallah. ama alanlari oluyooooooooo.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mutlu son..dogru..ama erkegin daginikliginida unutmayalim. o eve kendini bilen hicbir kadin girmez sanirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo kardes.. biz zaten fark atiyoruz bayanlara karsi... burda ne kadar yok öyle birsey deselerde yasamlarina bi baksinlar kim söz sahibi oldugunu bilirler zaten  yeni evli olanlar bile adam cicim aylara kadar huyuna suyuna gider sonra söz hakki erkege gecer ----- NOKTA KADAR MENFAAT ICIN VIRGÜL KADAR EGILMEM.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. aynen öyle..köprüden gecinceye kadar..canim...cicim..  deriz biz. hayatimizin yarisi ayna kar$isinda gecmez. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hic sanmam ama,neyse.. Benim evde bal dök yala.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu videodaki yaratik´ki düsman basina bile dilemem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlamadim,,bayanimi kastediyorsunuz.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayir bay´i kast ettim. ve videodaki dedim alinganlik cikartmayin bosuna |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!