Arkadasim,tekrar edeyim,sanirim sen ciktiktan sonra yazmis olabilirim...
ben bu yaziyi acikcasi bir yerde okudum ve hosuma gitti burda paylasmak istedim..
ama konu öylesine saptirildiki,yani okudukca yorumlari sasirdim...tamam bakis acisi farkli olabilir,anlayis acisi farkli olabilir amenna....ama yilmazin yazdigi gibi terörist,hirsiz,katil olayina bagladigi an soke oldum...yani ne alakasi vardi anlamadim..
ardindan zaman yolcusu denen arkadas ask mesk islerini araya soktu benim birisine özel yazdigimi falan yazinca hepten soke oldum..
yani yazdigim yazinin tartisilacak bir yönü olmadigini ,sadece paylastigimi anlatmaya calissamda anlamakta zorlandilar...yada anlamak istemediler..hatta akillari sira dalga gecmeye calistilar..gerci alistik artik böyle seylere burda...
hani bir siir paylasirsin ya,veya ne bileyim yasadigin bir olayi öylesine olacakti ve begenen varsa "güzel paylasim "falan dicekti ,begenmeyen zaten yorum yapmazdi..ve ardindan yazacak arkadaslar ona benzer seyler eklerler......diye düsünmüstüm..
ama konuyla alakasiz seyler yazilmaya baslandi...iste böyle lafocum....
bakalim "zaman yolcusu" arkadas bana "öyle bir konu acarimki,ömür boyu düsünürsün"dedi...bende acmasini rica ettim.....
bekliyoruz bakalim merak icinde acacagi konuyu..