|
|
|
degerli türkbase üyeleri sizce hangisi sizlere uygundur.....? |
----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask sarabi acidir,ne icilir,nede ondan vazgecilir....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu nasil bir ask böyle......neyi ifade ediyor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inanmiyorum..ciddimisin....gercek ask bu olsa gerek....6000 yildan bahs ediyoruz..
ama gel gelelimki günümüzde kaldimiki böyle ask,lar...
birak kalmasini yasanmasina bile izin verilmiyor artik..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insan ne diyecegini bilemiyor...
yani simdi bu büyük bir askin öyküsümüdür,yoksa uyurken yatakta ikisininde ecele ayni anda yakalanmasimidir.
iskeletlerin birbirinden ayrilmamis olmasida isin ilginc tarafi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orda haklisin...böyle ölüm kac kisiye nasip olabilirki... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katilimci arkadaslara h:den tsk ediyorum iyiki varsiniz ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi geceler Mihriban yüregine saglik siir in harika den saygilar ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi geceler cancazim tabiki allah aski bambaska bir sey.......! yapmacik asklardan degil..... efsaneler, kisilerin hayal gücleride degil ben de dogal ask dan yanayim ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalb den tsk ediyorum ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm emir ask sarabi tabiki acidir ama bilene katkinizdan dolayi kalbden tsk ediyorum KAFILE Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni, düşlere götür beni
Aşk bu cana bedenden hak ise Can ne cami çeker ne kilise Ten sönmeden bitmez bu hadise
Beni yanlış anlama, şikayetim yok ama Ben aşkı böyle bildim, gel merhem ol yarama
Ben hem kalp hem bedenim Nefestir ruhum benim Aşk şarabı içerim tez gelsede ecelim
Ben hem kalp hem bedenim Ateşten ruhum benim Aşk şarabı içelim kendimizden geçelim
Bir ömür böyle geçmez ah ile Ağlasanda gülsende nafile Sen dursanda yürür bu kafile
Beni yanlış anlama, şikayetim yok ama Ben aşkı böyle bildim, gel merham ol yarama
Ben hem kalp hem bedenim Nefestir ruhum benim
Aşk şarabı içerim tez gelsede ecelim
Ben hem kalp hem bedenim Ateşten ruhum benim Aşk şarabı içelim kendimizden geçelim
Ben hem kalp hem bedenim Aşk şarabı içerim Ben hem kalp hem bedenim Aşk şarabı içelim ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi geceler @schwarz katkilarinizdan dolayi size  den tsk ederim cok sagol bendende size harika bir sarki ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm toni hos geldiniz sanal ask olmazmi yeterki sen iste....... ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//youtu.be/GIu1xvz8wmg sanal ask TONI senin icin ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm tekrar toni yukliyemiyorum sarkini özür ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahu cok tsk ederim türkceye cevirdigin icin.....  den bende cok seviyorum allah dinince dinlendirsin mekani cennet olsun saygilar ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ediyorum @afeti-devran ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi geceler alkan hsgiz ayagin kaymasin hemsom ask güzeldir ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkan yükleyemedim olmuyor sana cok güzel bir parca secmistim galiba bizde sans yok nereye el atsak kuruyor ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
topragim slm ask ask offfff of Anlamaz mı yüreğin? Söyle maksadını Sözlerinde teselli olsun Kalbimde aşkın var Rüzgarda kokun var Çağırsam gelir misin? Neredesin? Heves değilsin.
Tüm ışıkları söndür öyle gel Kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim Su olsam sensiz akmam ki
Yalvaran bir kadınım Sevgilim, adamım Yüreğinde merhamet olsun Alnımda yazın var Erkekçe sözün var Yollarına bakarak Çoğu tükenmiş bir hayatım var
Tüm ışıkları söndür öyle gel Kimse görmesin seni Hatıran yetmez bana sevgilim Su olsam sensiz akmam ki. ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!