119 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.10.12, 20:10 Nr.: 1 Antworten

Bir aci ask hikayesi
bir gün ben bu sayfada bir bayanla tanistiydim o bu siteye girdiğinde yani livestream de nicki bı hostu ve onun profilini tıkladım sayfasını okuyunca yazmaya başladım ve o da bana geri yazdı ben fazla yazmak istemiyordum sunku çok kalbim kirildiydi hiç adam akıllı bir bayana raslamadiydim ve bu bizim yazicma 2-3 sürdü sonra telefon görüşmeleri sabahtan başlardı o isi gidince başlardı konuşmalarımız ve be ona asık olmaya başladım doğru olursa bastan ona tutulmaya basladiydim ve ilk defa asık olduydum hayatımda ve o benim duygularıma inanmıyordu o kadar benim hafif bir bağımlılığım vardı o da Arada sırada marihunaydi o benim sesimden anlıyordu ben korkuyordum ve bırakmaya basladiydim hayatımda kaç zaman sonra kendimden daha çok seveni bulduydum rahmetli annemden sonra bir kaç kerem bulustuyduk hatta ben o zamanları issizdim ne edip borç para bulup onun yakınında olmak için aramızda 70 km vardı araba kiraladiydim sırf rezil olmamak için  o steuerberaterin kursuna gidiyordu ve sınavları yaklaştiydi ben bir ise girdiydim patron sorduydu vollzeitmi oder aushilfe ben aushilfe girseydim çok daha az çalısirdim ve aynı parayı alırdım ben vollzeiti tercih ettim ve ayda 100 saat mesayeyi her ay parasız çalısirdim sırf onun sınavına engel olmamak için sonra bir kaç ay sonra kadi hanım aus Bonn bana telefonda eır passen nicht zusammen und wein jetzt nicht deyip telefonu kapattı dünyam yikildiydi kadi kaç kerem kendimi öldürmek istedim kaç kerem bıçağı ettime dayadim benim için bu dünyada ask yok sunku bana o kadar çok pis koydunki halen aklımdan çıkmıyorsun kadi bana ilk zamanları derdin ich werde nie glücklich das werde ich dank dir nicht ben bu nesrin insanı değilim die welt ist manchmal sehr ungerecht erzurumlu kadi sehr ben ne yaptıysam sana yaranamadim senden sırf dediklerimden o an sinirden özür dilerim aber du bist feige gewesehn hast nie mit mir direkt gesprochen ich weiss das du das  lesen wirst kib
0

Beitrag gepostet am 23.10.12, 20:41 @baron78 Nr.: 2 Antworten

Bir aci ask hikayesi
ne kadar seversen sev,hic kimse icin ne kendini üzmeye hele hele canina kiymaya deymez arkadasim...

asik olabilirsin,karsindaki seni birakmis olabilir,bu dünyanin sonu deyildir...söyle etrafina bir bak hayatta neler oluyor,insanlar hic ugruna ölüyor ,cocuklar bir dilim ekmege muhtac.....simdi senin derdin dertmidir onlarin yaninda...

ask acisi yasanir 3 gün sonra biter...

ne demisler :önce can sonra canan....sen kendini düsün isine gücüne bak..

ask mesk isleri gecicidir,hayatta daha önemli daha ciddi isler var arkadasim..

ALLAH yardimcin olsun..
0

Beitrag gepostet am 24.10.12, 17:01 @efe70 Nr.: 3 Antworten

Bir aci ask hikayesi
Dogru diyorsunuz ama icte aradan iki yil gecti artik Siz anlayan ne kadar koydugunu bazi insanlar bes para etmiyor ne kadar muslumanim deselerde naja her tur Insan var icte bu dunyada yorumlariniz icin Allah razi Olsun hayirli bayramlar
0

Beitrag gepostet am 24.10.12, 22:19 @ne-diyo-bu Nr.: 4 Antworten

Bir aci ask hikayesi
Deger bilmeyenlerden cikti guzel kardesim Benim zamana ve duygulara yazik olmus. Ve Benim iyikide kendime birsey yapmadigima allahima cok sukurler Olsun
0

Beitrag gepostet am 11.12.12, 01:02 @biber-dolmasi Nr.: 5 Antworten

Bir aci ask hikayesi
haklisin tsk.
0

Beitrag gepostet am 11.12.12, 15:31 @jetmemo Nr.: 6 Antworten

Bir aci ask hikayesi
Ask adamı öldürür Kardes
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bir aci ask hikayesi