|
|
|
sadece foto su olanlar yazsin diyen bayanlar |
foto su olan erkekler sizce dahami güvenilir? sind das bessere männer? daha dürüst, daha ahlakli mi oluyorlar. foto görmek isteyen kadinlar macerami istiyor yoksa ciddi bir iliskimi? nicin hemen foto görmek bu kadar önemli? macera ve bulusma amacli katilan userler icin tabiki hemen foto görmek cok önemli olabilir. schliesslich will man ja sehen, worauf man sich einlässt. niye illa foto da israr ediliyor? hemde sofort.. ya foto ya cevap yok... fotosu olmyan bana yazmasin.. warum? ciddi bir tanisma isteyen herkes önce karsisindaki kisinin düsüncelerini karakterini ve kisigilini bir kac kafta/ay uzun sohbetlerle ögrenebilir diye düsünüyorum. eger karakterler birbirine uyuyorsa ve sempati varsa zaten er gec fotolar görülür.bir kahve icirlir. bu konuda fikrinizi bilmek isterim. siz ne düsünüyorsunuz bu konuda? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foto görmek dolandiricilik veya kötü niyet meselesine bir cözümse amenna. o zaman foto gördügü hade doandirilan veya kandirilan bayanlar varmi diye sormak lazim.. foto gören bayanlar iyi tecrübemi yapiyor acaba tanisiklari insanlarla. birde bu acidan sormak lazim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu yazan bayanlar genelde ben buraya erkek tanimak icin gelmiyorum sadece sohbet icin geliyorum diyen bayanlar.. ee madem sohbet icin geliyorsun nicin foton yoksa yazmam diyorsun? bu ne yaman celiski  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
offf. sabah sabah hic gülesim yoktu  )))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste toni kardes koysan bir dert koymasan bir dert.. yukari türkürsen biyik assagi tükürsen sakal misali...off ya bu insanlik iliskileri ne zormus  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm bak bu hic aklima gelmemisti.. yazistiklari kisinin tanidigi veya komsusu cikmasi.. ama genelde kendi resimlerini koyuyorlar. yani tanidik ve komsudan (veya abisinden veya babasindan) cekinen kendi resimini koymayada cekinir.. söylediklerin ne kadarda mantikli olsa yinede bu bayanlarin resim israrindeki gizem tam olarak acikliga kavusmadi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
off offf  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonra? is cevrem ailem arkadaslarim yegenlerim komsularim resmimi burda görsün aaaa senin ne isin var internette flirt sayfasinda utanimiyormusun sen desin??? müsterilerim aaaa ben böyle adamla is yapmam desin? rakiplerim aaa bakin bu adam ise yaramaz diye göbek atsin hakkimda antipropoganda yapsin? sefim sen benim firmamin imajini zedeliyorsun senin gibi bir adami yanimda barindiramam deyip beni kapi önüne koysun? rezilmi olayim?? und und und....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sence fotograf görmek isteyenlerin amaclari belli deyilmi birader...
bende cok sordum bu soruyu .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profilinde evliyim diyor, fotosu olanlar yazsın diyor.  )))))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veya fotosu olan kadinlar artik hayatlarinda baska kaybedecek bir sey kalmamis olanlar? buda olabilirmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hocam söyle desetke olurmu?
ne profiller gördüm resim yok.
ne resimler gördüm profil yok...
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katiliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!