92 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 10.10.12, 16:55 Nr.: 1 Antworten

nerde sevgi,nerde saygi........
hani diyorumki surda bir avuc insaniz.....neden anlasamiyoruz....

savas konusu acilsa eminki hepimiz savasa hayir deriz...iyide neden burda savasiyoruz o zaman....top tüfek yok ama, onun yerine klavye var,parmaklar var..pesinden gelen hakaret var,küfür var,iftira var,kücük düsürme var..vs .vs

Herkezin hayat felsefesi,dünya görüsü farklidir,kendine göre dogrudur,bunlari neden deyistirmeye,kendi görüslerimizi baskalarina empoze etmeye calisiyoruz..

neden .....neden ....bunlara gerek varmi sizce....

ben milliyetciysem birak öyle kalayim.....

sen kürt,sen öyle kal......

sen sagciysan öyle kal...

sen solcuysan öyle kal...

Hadi dünyayi deyistiremeyiz, ama surda bir avuc insan neden birbirimizin görüslerine saygili olamiyoruz...neden karsimizdakine ""haklisin"" diyemiyoruz..

ben "YARADILANI YARADANDAN DOLAYI SEVIYORUM"diyorsak.......

yaradan hatirina birbirimizi sevelim ,sayalim...

zira kimse kimseden büyük deyildir...tek büyük vardir...

oda ALLAH,tir...

0

Beitrag gepostet am 10.10.12, 17:00 @emir_79 Nr.: 2 Antworten

sorun kisinin ideolojileri dogrultusunda parmaklarini klayvesinde mesgale etmesi degil, baska ideolojileri bastiraraktan kendini akilli,bilgec,aktif,dominant ve haliyle de güclü lanse etmeye calisip kümeste ki tavuklarin gözlerini boyamaya calismak......
-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 10.10.12, 17:11 @facelook Nr.: 3 Antworten

iste bende bunu anlatmaya calisiyordum.....

yani bunlara gerek varmi...hangimiz hangimizden daha bilgili,veya daha üstünüz...

cok sacma islerle ugrasmiyormuyuz...neyi kime ispat etmeye calisiyoruzki...
0

Beitrag gepostet am 10.10.12, 17:15 @deryanur Nr.: 4 Antworten

sagol arkadasim......

su 3 günlük dünyada deyermi ki kalp kirmaya....halbuki en azindan surda güle oynaya gecirsek zamanimizi olmazmi....sanal disinda yeteri kadar stres yasamiyormuyuz..

hayat yeterince yormuyormu bizleri.... 
0

Beitrag gepostet am 10.10.12, 17:23 @deryanur Nr.: 5 Antworten

sagol deryanur...

bazi degerlerimizi kaybetmememiz gerekiyor,kayboldugu an insanligimizida kaybediyoruz malesef...

0

Beitrag gepostet am 10.10.12, 17:35 @emir_79 Nr.: 6 Antworten

olay da bu ya zaten.....ben ondan daha bilgiliyim,ben daha görgülüyüm,ben daha eninin körüyüm-- düsüncesi icerisinde adimlar atiliyor.....amac ise ne ? elbette ki okuyan, fikirlerini benimseyen hatun ile kösekapmaca oynamak......saklambac oynamak.....pisti oynamak.....olmadi 2 el okey atmak....
-----
0

Beitrag gepostet am 10.10.12, 17:48 @facelook Nr.: 7 Antworten

sen konuya o yönden bakmissin...

hani haklilik payinda yok deyil yani..

ama zaten sanirim bir süre sonra burda cicili bicili cümleler kuranlar kendilerini belli ediyorlardir...dedigin gibi okeyde tavlada surda burda...

ya insanlarin burda flört etmelerine karsi olamayiz tabi, ama gercekte neysen burdada öyle ol kardesim...

yani bir konuda ahkam kesip ,sonra baska yerde sus pus mal gibi kalirsan ,iste o zaman ikiyüzlülügün meydana ciktimi ,o kestigin ahkamlarda kurtaramaz seni ondan sonra..

0

Beitrag gepostet am 10.10.12, 18:21 @deryanur Nr.: 8 Antworten

nerde kalmistik !?

hatun derken !?  ehhhhmmmmm......!?!?

unuttum bile yahu.....olay ne !?    

-----
0

Beitrag gepostet am 10.10.12, 18:23 @deryanur Nr.: 9 Antworten

yolla da,derdime derman ol bari......
-----
0

Beitrag gepostet am 11.10.12, 15:12 @mehriban Nr.: 10 Antworten

sagol mehriban....

paylasim güzelde,katilim kötü farkindaysan.....ne hikmetse böyle konulara katilim az oluyor.......

neyse saglik olsun..
0

Beitrag gepostet am 11.10.12, 15:58 @lafontaine Nr.: 11 Antworten

hosgeldin....

tesekkür ederim cok iyiyim....umarim sende öylesindir...

iyide böyle tiplerin derdi ne be kuzum anlamam.....ne yapmaya calisirlar...

özelime yazan yokta sükür ,ama forumdan bende baya payima düseni aldim...

yani kötülesmek icin baya caba sarf ediyor bazilari....

neyi paylasamiyoruz acaba..neyin pesindeyiz anlamadim gitti...

anlayan varsa anlatsin...

0

Beitrag gepostet am 11.10.12, 16:07 @nevigation Nr.: 12 Antworten

selam arkadasim...

sen konuyu biraz daha agirdan islemissin.....haklilik payin vardir tabiki...ben yinede iyimser kalmak istiyorum,yani bir avuc insanin anlasmamasi icin ne sebeb olabilirki..

sanirim tek eksikligimiz tartisma kültürümüzün olmayisi...tabi bu herkez icin gecerli deyildir...tartismayla kavgayi ayirt edemiyoruz...

ama dedim ya yinede iyimser kalmayi istiyorum...

0

Beitrag gepostet am 11.10.12, 16:24 @lafontaine Nr.: 13 Antworten

söyle bakarsak o %80,nin icinde kimse kendisini göremez görmek istemez...herkez kendi capinda haklidir ,herkezin hayat felsefesi ,yasam bicimi farkli,hal böyle olunca o yüzdeye kimseyi sokamayiz....

sana göre sen haklisin, bana göre yanlissin,bir baskasina göre ikimizde hataliyiz,vs vs..anlatabiliyormuyum,bunun örneklerini cogaltabiliriz....

ben ,biz(grup olarak yani) olarak düsündükce bu ayrimciliklar daima olacaktir..

yazidada dedim ya,hadi dünyayi deyistirmeye gücümüz yetmez,yahu surda kac kisiyizki anlasilmayacak ne varki........

aklima geldi yazayim ..gecenlerde arkadasin biri konu acmis ,güzel bir kumsal palmiye agaclari falan,cennet gibi bir yer...sorusuda su.......sen nerde olmak isterdin......bende yazdimki orda olmayi kim istemezki,insan yaslanmaz orda falan filan...

sagolsun hic tanimadigim muhabbetimin olmadigi arkadasin bir bana yazmis.....emir diger niklerinide götür oraya...buyur bakalim..bende ne demek istedigini sordum.....basladi hakaretler etmeye yok beni burda rezil olmusumda foyam meydana cikmis falan filan...hani öylesine devam ediyorki hakaretlerine kafayi yedim..ama tabi bir yandanda gülüyorum zavalligina.....böyle tipleride ayri bir kategoriye koymak gerek tabi...
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!