108 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.10.12, 14:50 @halayik Nr.: 41 Antworten

üye sayisi....
haaaa...sunuda söyleyeyim....ikide bir bana kelime oyunlarida yapma..

tamammi güzel kardesim..
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 14:59 @halayik Nr.: 42 Antworten

üye sayisi....
vay beee....o kadarda ugrastim sabahtan beri bi sansanyon yaratayimda surda meshur olayim diye,demek beceremedik..

sana ne diyeyimki artik...pes vallahi...

bu kadar düsünebiliyorsun demek....

neyse gülüyoruz artik..yapacak bir yok...

0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 15:08 @testesteron Nr.: 43 Antworten

üye sayisi....
haklisin arkadasim..en iyisi susmak.....

baksana sansasyon yaptigimi bile düsünenler cikti...vay beee....

neyse bizimkisi türkbasenin acemiligi,ögrenecez elbet..

0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 15:14 @emir_79 Nr.: 44 Antworten

üye sayisi....
o diger nicklerin elemanina ayitmis ya. 
bugün resmi bayram, calistiriyormusun garipleri  diger konularda diger nickinden biri var cünkü.
sonra akil vermek bana düsmez diyorsun ama site karsiti bisey ciktimi konularda bu ara ilk seni görüyorum.
Zorunuz ney alip veremedigniz ney anlamdim gitti..
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 17:03 @admin Nr.: 45 Antworten

üye sayisi....

Topic sahibi degilsin, ancak yazmadan edemedim . . .

Bastan sona kadar okudum, soluksuz yeminle . . .

Ne muhabbet bu derken, admin . . .

bak aklima ne geldi . . .

Bu ne dünya kardesim seven sevene . . .

bu ne dünya kardesim böyle . . .

Kimseyi incitmeden, kirmadan tek bir kalbi.
Yasamak elbet en güzeli.

Ne bir kürk ister bu sen gönlüm.
Ne bir han nede saray

lalalalalalay,
Ye ic eylen cok kisa ömrün.
Sev cünkü sevmek en kolay,

lalalalalalay,

-----
Beyinde zihin fukara olunca, zikirde akýl ukala olurmuþ !
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 19:58 @admin Nr.: 46 Antworten

üye sayisi....
bak arkadasim cogu seye eyvallah diyebilirim ama camura hic gelemem...iftira atmakta bi yere kadar..hangi konuda kim varmis hangi nik varmis söylermisin....beni simdi yalanciliklami sucluyorsun.....

ispatlamani bekliyorum senden...varsa öyle bir teknik ispatla ve aynen buraya kopyala..beni kimse ne yalancilikla suclayabilir nede kücük düsürebilir...

ayiptir yahu ....

0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 20:23 @testesteron Nr.: 47 Antworten

üye sayisi....
arkadasim bana ters gelen bir konuyu yazmadimki ,sadece bir konu actim ve paylastim..adida türkbasenin üyeleri.....hani niyetim ne burayi karalamak,nede kimseyi kücük düsürmek...

sus diyorsun bana iyi güzelde hani ortada olay yokki neden susayim....haaaa bazilari beni kücük düsürmeye calistilar akillari sira benim isyanim onlaraydi....bir sey anlatmaya calistim kendileri bildikleri yönlere dogru cekmeye basladilar ,su sayfayi bastan assagi okursan bana hak verenlerin cogunlukta oldugunu göreceksin...bazilarida yalakalik olsun diye saldirdilar..neyse ben onlari zaten kaale almadim...

yanlizzzz dükkan sahibi yönetici vatandas ne zamanki bana camur atti simdi silinene kadar susmam....ama delikanli olan bana attigi camuru ya bana yedirir yada siler ve burda herkezin önünde özür diler....egerki kendisi hakliysa bende özür dileyecek kadar delikanlilik var sükür...
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 20:48 @istikrar Nr.: 48 Antworten

üye sayisi....
istikrar arkadasim,ben burda kürttür türkdür diye ayrimcilik yapildigina inanmiyorum daha dogrusu inanmak istemiyorum...

admine yardimci olalim diyorsun..iyide nasil yardimci olmamiz gereklidirki...asil onun burdaki üyelere yardimci olmasi gerekmezmi...63 kere silindim diyorsun..bu ne demek simdi..hak,midir yani bu.....haaaa ne icin sildigini bilmem...

yanliz egerki sen yönetici olarak burda kötü söz söyleyeni siliyorsan,sapiklik yapani siliyorsan kisacasi siteye uygun davranmayini siliyorsan ,pardon ama seninde bu düzene aynen ayak uydurman gereklidir....bunu su yüzden yazdim yönetici olan arkadas bana burda camur atti ve beni yalancilikla akli sira suclamaya calisti...simdi etikmidir bunun yaptigi sence....

bende ondan attigi camuru silmesini ve özür dilemesini bekledigimi yazdim...beni sanalda olsa kimse kücük düsüremez,hani kimse kimseyi tanimiyor zaten amannnn sende dememi kimse beklemesin,herkezin bir gururu var...kimseninde haddi deyildir bir digerinin gururuyla oynamak....

beni siler ,bunu bekliyorum zaten ama silmeden önce delikanli gibi camuruda silecek..

simdi sende diyorsun admine yardimci olmamiz gerek....

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

üye sayisi....