|
|
|
üye sayisi.... |
K.Yılmaz gadar gafanıza daş düşmeye emi
Yılmaz ın yazdıklarından o kanıya vardın ise helal sana da 
Bir söz var hani
Söyleyeceğine bakma.....Duyacaklarına bak diye
Sushi ye benim söylediğim sadece söylediklerinin karşılığı duyacakları sözlerdir
Yani sormadan önce duyacaklarını düşünmesi gerekirdi...demek istiyorum yanisinden 
Hem sana ne oluyor?
Sushi bir pasta yapar davet eder anlaşırız biz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
otomatik üyemi? otomatik derken bizim tarafmizca üye sayisini yüksek tutma gibi bir teori sundun sanirim? bana bir tane otomatik üye göstersene. iftira atmak bukadar kolaymi? dikkat et seni bundan sonra otomatik üye olarak göstermim. girise güzel robot olursun elinde kolonya ile. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
Seninle kilolarımız tutmaz Sushi!
Sen agır siklet
Ben ise komsi komsa 
Yani söyle böyle ...eh iste orta sikletten 
Sanki seni tanımak isteyen Yılmaz var da.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
Admin
Senin sesini duymak bile Nationalfeiertag tatilimi renklendirmeye yetiyo valla 
Benim kaç nickim var de hele....
Ben zaten otomatik cevaplıyım, otomotik yapmana gerek yok ki 
Teori mi yoksa iddia mı ?
Ben teorisyen değilim,varsayım uzmanıyım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
De get
Saldırı moduna geçmek için Meclisten Teskere çıkması gerekir.....
Meclis Teskeresi yokken saldırıya nasıl geçeyim?
Soluğu Silivride almaya niyetli değilim ..........  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
göster ozaman bir tane otomatik üye. varsayim uzmaniymis. sen bos sallamadan baska bi uzmanliga sahip degilsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
selam,
sanirim site yöneticisiyle muhattap oluyorum..öncelikle sunu belirteyim ben senden cevap gelsin diye yazmadim ,niyetim sadece konuyu burda paylasmakti,ama yazdigin icin sagol..
müsade edersen bende cevap vereyim...
ben üyelerinizin fazlaligindan dolayi hava attiginizi yazmadim,sadece cogaldigi icin böbürlendiginizi ima ettim....ki buda dogal bir seydir...bende olsam aynisini yaparim..bu kötü anlamda söylenmis bir sey deyildir...
Ak koyun kara koyun derken yani üyeliklerin ne kadar oldugunu görmeniz acisindan yazilmistir..baska yerlere cekmenin alemi yok ...
ben kimseyi 3-5 nik acmayla elestirmedim,sadece buraya böyle kolay girilmesini engelleme acisindan söyledim,zira yazilip cizilenleri görüyorsundur ayri ayri nikler altinda neler yapildigini sen benden daha iyi bilmektesindir...
gelelim benim 4-5 nikim olmasina.....biricisi bunu burda desifre etmen bence yakisiksiz oldu...önemli deyil..onuda anlatayim....
yanimda calisan 3 eleman var benim buraya takilmaya basladigim zamanlarda onlarda üye olmak istediler ve kendi e mail adresimle kayit ettim onlari...bir bakarmisin en son hangisi girmis buraya...
niyetim ortaligi germek deyil dedigin gibi ,sadece aklima geldi paylasmak istedim...
arti bazi konulara dikkat cekmekti...ben zaten istemesem girmem buraya,ama bazi tanistigim güzel arkadasliklar kurdugum insanlar var selamlasip sohbet edip cikiyorum...
son olarak bir sey daha demek istiyorum,benim üyeligimi silip silmemem önemli deyil canim ister girerim istemez girmem öylemi,yanliz siteyi öven begenenler varsa buda hosunuza gidiyorsa....ki normaldir,elestiri yapanlarida kabul etmeniz gereklidir....bu hayatin her alaninda gecerlidir...her elestiri kötülemek karalamak anlaminada gelmez..her türlü elestiriyede acik olmak gereklidir...
umarim anlatabilmisimdir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
nasil yani...hangi lafi cevirmisim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
Varsayım ve Teoriyi bilmeyene ben şimdi nasıl Mantıktan söz edeceğim?
Üstelik elinde SİLME yetkisini her tartışmasında ön plana çeken birisine...Nasıl anlatayım?
Ancak
100 Bin Üyesi bulunan bir sitenin CHAT odasında dört kişi bulunması bir şeyler anlatmıyor mu diye bir soru yöneltsem, sanırım silinme nedenim olmaz........
Mantık sorusu yani
100 000- 500 000 Üyesi olan bir yerde Chat 8 Kişi, Forum dört ....Bilemedin sekiz
Bu nasıl oluyor?
Aslı yok yaylasında 5000 Koyunum var benim misali 
Sen git Yılmaz a küfür eden nicklerle sohbet et Admin.........
Yani bu demektir ki , senin sözlerinin bir geçerliliği yoktur.......
Çünkü Yılmaz senin notunu verdi
Yılmaz a küfür etsinler, sen Yılmaz ı sil....Küfür eden nicklerle CHAT de sohbet et |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
süper zeka seni, gir son 24 saat aktif olanlara, asil kac kisi girmis kendin görürsün. Ben bunu saklamak istesem son 24 saat icinde kac kisi girmis niye aciklayim? her online olan chatemi girmesi lazim, kimisi oyun oynar, kimisi fikra okur, sende gelir forumda sacmalarsin. Yilmaza küfür etsinlermis. Sen böyle paranoyak olursan daha cok silirsin k-yilmaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
hem anlamadigm okadar üye varsa, üyeler okadar nick aciyorsa, sen hangi hakla gelip bunun hesabini benden sorarsinki? yok üyeler niye chatte degilmis. sen niye chatte degilsin k-yilmaz?
sen milleti otomatik üye var diye kandirmaya kalkarsan, bende seni silerim arkadas okadar basit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
arkadasim ya ben anlatamiyorum yada sen anlamamakta direniyorsun....
benim kimsenin isine burnumu falan soktugum yok...burasi forum yeri deyilmi,yani konu acilacak ve üyelerde tartisacak...öylemi..??
bende fazlasini yapmadim...
lütfen kimsede bana akil vermeye kalkmasin..öyle burnunu sokma falan demek cok yakisiksiz...
neyse sizler kafaniza göre takilin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
Süper zekayım tabi 
Paranoyak kelimesini öğrendim diye kendimi süper zeka zannetmiyorum ki 
Üstelik;
Kontenjandan girmedim bitirdiğim fakülteye
Puanlama sisteminden ve de puanlamanın ilk ON listesinde....
Senin matematik zayıf anlaşılan
500 000 den söz ediyoruz
Paylaştır bakalım sitenin tüm bölümlerine
Varsayım hesabını da anlatmak gerekir şimdi sana 
Bak site sorumlusu olarak userlerinizin bilgilerini yayınlamak site sorumluğundan uzaklaştığınızı söylesem belki de şimdiye silerdiniz beni......
Emir arkadaşa kaç nicki olduğunu söylediğinizde düşünmüştüm,yazacaklarımı yazamadan silinirim diye yazmamıştım........
Verimli sohbet oldu sanırım yine de teşekkür ederim......... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
hadi o 5 kiside elemanin diyelim. lütfen kimsede bana akil vermeye kalkmasin demissin. sen ama akil veriyorsun? su 3 yazinda millete yapmayin dedign seyi kendin yaptin.
sende sunu bilki benim elimde olan birsey degil. sen veya bi baskasi 3 üyelik acmis, ben bunu engelliyemem. Tüm engeller kolaylikla asilabilir. kullanim sartlarinda yasak koydum ama 2-3 üyelik acmis acikcasi beni ilgilendirmez. fazla nickli olanlar yakalandigndada siliniyor bundan emin olabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
burda 500 bin üyemi var simdi? nerde yaziyor bu banada gösterirmisin? aktif üyeleri son 24 saat girenlerden görebilirsin.
otomatik üyelik icin cvp bekliyorum halen.. cvp veremezsen tepsiyle kolonyayi hazirla  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
Silme yetkini kullanmayacağını bilsem
Ayrıca bana küfür eden nicklerle Chatte sohbet ettiğini görmesem çok şeyler dökerdim ama.....
Dikkat etmişsindir belki
Son zamanlar sana şikayetlerimi bile yollama gereği duymuyorum
Kusura bakma bu kadarlık yazmam bile sizin için değil,Emir arkadaşı yalnız bırakmamak adınaydı........
Bana benim nickleri sildikten sonra otomotik nikleri ispatla demek olmaz admin
Etik bir davraniş değildir.....
Getir sildiğin nicklerimi sana göstereyim,ispat edeyim.....
Hatta sildiğiniz nicklerimde cam seks teklif eden görevli op larınızı da görmüş olurdunuz.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
demiyelim..arkadasim..onlar zaten elemanlarim....türkce bu nereye cekersen oraya gider...
yahu anlatamiyorum galiba,ben akil vermeye falan calismiyorum,herkezin akli var kendince,benim ne haddime düsmüs....ama yinede sözümün arkasindayim tabiki ,kimse kimseye akil vermesin...
benim konuyu acma sebebimde buydu zaten....fazla acilan nikleri engelleyemiyorum diyorsun.....bende bunun engellenmesi icin bir seyler yapilirmi veya yapilmasi gerektigini düsünüyordum...baskada bir derdimiz yoktu...
yoksa ALLAH daha cok versin,senin burda 1 milyon üyen olmus bana bir faydasi yok..3-5 kisiyle yazisiyorum zaten..oda yeter..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
tartisma kültürmüz bile kalmamis ne yazikki....
olayi sahsi konulara cekip saldirmayi cok seviyoruz...
neyse seninle konumuz kapanmistir arkadasim....sen haklisin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
yilmaz arkadasim benim yüzümden seninde üyeligine zarar gelmesini istemem..ben derimki fazla uzatmayalim,zaten pisman durumdayim suan konuyu actigim icin....sanada ayrica tesekkür ederim..
ben site yöneticisininde bu isin icine bu kadar girecegini düsünmemistim...tarafsiz kalip üyelerle tek tek polemige girmemesini beklerdim....
neyse.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üye sayisi.... |
anlasildi...senin bana özel gicigin var..
bak arkadasim kactir söylüyorum anlamadin ,anlamiyorsun....ben bir konu actim sadece ve paylastim.....site yöneticisinin cevap verecegi aklima bile gelmedi....kimdir adi nedir onu bile bugün ögrendim...
kaldiki burda acilan konulara yöneticimi cevap veriyor yoksa üyeler aralarindami tartisiyor..
lütfen artik aklin sira beni kücük düsürmeye calisma..oldumu arkadasim..
ikinci kez sana iyi günler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!