95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 03.10.12, 11:21 Nr.: 1 Antworten

üye sayisi....
sanirim ya bu konudan sonra ,yada en gec birdahaki acacagim konuda kovulurum artik burdan...

bu siteye kafayi taktim sanacaklar ama, bazi düzenlemeler olmasini düsündügüm icin yazmak zorunda hissediyorum  kendimi...

neyse yazalim bakalim....ya bismillah..

ben su üye sayisina taktim simdide...hani devamli duyuyordum buraya ilk takildigim zamanlar,iste türkbasenin üyelerin cok oldugunu söylerlerdi,öyle böyle deyil yani 10 binlerden ,100 binlerden falan bahs ediliyordu..yeniyiz ya..sazan gibi atladik tabi bu lafin üzerine....ama isin icine biraz daha girince gördümki,meger 1 üyenin en 3-5 tane nik,i varmis....en az diyorum..

eeeee...hal böyle olunca sayida tabiki artiyor...

site yönetenlerin bu durumdan hosnut olmalari kadar dogal bir sey yoktur tabiki..

amaaaaa...bende diyorumki giris yapan bir üyenin nasilsa E.mail adresi aliniyor,ayni E mail adresiyle baska isim altinda giris yapilmasi yasaklansin..

yada en azindan buraya öyle kolay kolay girilmesi engellensin,engellensinki ak koyun kara koyun arti üye sayisi belli olsun.....

zira 3-5 niki olan birisi bir nikiyle sapiklik yapiyor,digeriyle masumca takiliyor,digeriyle kendi insanina vatanina hainlik yapiyor...bunlari hepimiz biliyor,görüyor ve yasiyoruz her gün burda...yada erkekler kadin,kadinlar erkek maskesiyle insanlari aldatmaya calisiyor...

ben diyorumki bu sacmaliklara site yöneticileri bir care bulsun,bulsunki diger masum üyelerde kimlerle yazistiklarini ,muhattap olduklarini bilsinler....yani hersey (sanalda imkansiz gibi görünsede )seffaf olsun.....en azindan hic bir sitede yoksa böyle bir sey, ilk,i burda yasasak...

GÜZEL OLMAZMI...

düsüncelerim cokmu imkansiz acaba.??
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 11:30 @emir_79 Nr.: 2 Antworten

üye sayisi....

gunaydinlar Emir.

düsüncelerinize Kalbden katiliyorum. ama yapmazlar. islerine öyle geliyor misal facebookda ikinci ile yakaladilarmi otomotik olarak atiyorlar baska msn ile girersen tekrar yakalandinmi hic girmemek üzere siliniyor üye sayisi fazla oldumu devlet onlara para ödüyorrr

saygilar

-----
Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...!
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 11:35 @corlulu Nr.: 3 Antworten

üye sayisi....
günaydin arkadasim....

evet facebookta öyleymis ve bence cok güzel bir kural.....hani diyorum aynisini burdada hayata gecirebilseler,daha temiz bir site olacak kanaatindeyim...

neyse umarim duyar,okurlar bu yazdiklarimizi.....ne diyelim....

yorum icin sagol..

0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 11:37 @emir_79 Nr.: 4 Antworten

üye sayisi....
Günaydın  efe !

Ya  bir  de    otomotik  üyeleri  de  hesaba  katsan

Yazışsan  bile   otomatik  standart   cevaplar  yazan   üye  görünenler........

Bahsettiğim  bu  üyeler  ile   yazışmak,  otomatik  ile   santraç  oynamak  gibi  bir  şeydir anlayacağın......
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 11:43 @saray-cicegi Nr.: 5 Antworten

üye sayisi....
neyse sutlanmadan önce bir kac cümle daha yazayimda yorumlara ondan sonrasi önemli deyil-.....

haaaaa...su yazdiklarimdan dolayi sileceklerse hicte sorun deyil yani...kendime dert edecek kadar kafayi yemedim.....

bizim derdimiz daha temiz daha seffaf bir site olmasi...en azindan türk insanina yakisir bir yer olmasi..

haaa....yok arkadas buraya sapikta girebilir,vatan hainide girebilir,ona buna ana avrat küfür edende girebilir düsüncesindelerse ona diyecek sözüm yok...

haaaa...diceksin nerden bilecekler kimin ne oldugunu.....yazilanlari elbette okuyorlardir,bu tür insanlari silsinler üyeliklerini ona kimsenin bir sözü olacagini sanmiyorum...ama yinede ilk önce ikaz etmelerinden yanayim...
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 11:43 @emir_79 Nr.: 6 Antworten

üye sayisi....

slm dedigin sekilde eskiden yapiliyordu simdi bilmiyorum öylemi hala ama vallahi begenmiyen gelmesin .....!!!!!! ne diyelim madem bukadar kusurlu bi site ise neden burdasin? neden  sürekli kusur bulanlar hala burda farkli nick alipda dolaniyorlar?? bu siteye veda edip geri gelip komik duruma düsenleride gördü bu site. yillardir burdayim ve inan memnunum site ile sorunum yok. olmadida bugüne kadar.

sana karsi bi lafim yok sakin yanlis anlama misal genel anlamda yazdim hani sen merak edip sordunya bende merak edip sordum kusur bulanlar neden burda diye.iyi yorumlar.

-----
SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :))
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 11:50 @k-yilmaz Nr.: 7 Antworten

üye sayisi....
günaydin yilmaz....ya su ismimi bi ögrenemedin gitti.....efe deyil emir emir..

otomatik üyelermi.....öyle seylerdemi varmis burda ,bilmiyorum....vay anasini beee...

daha neler ögrenecez bakalim...
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 11:56 @sushi Nr.: 8 Antworten

üye sayisi....
Ya  sushi

Öyle  bir  geliyorsunuz  ki konuya,adeta   sitenin  sahibi  ya  da  avukatı

Hatta  ,sahibi  ve  avukatı  değilseniz   yalakası  demekten  insan  kendini  alıkoyamaz....

Sorduğun  soruya  bak

Neden  geliyorsunuz?  muş........

Otomotik  üyelerden  olmayan  bir  avrat  bulmak  için  gelemez  mi  insan?

Otomatik  üyelerden  olmayan  bir  erkek  bulmak  için  olamaz  mı  mesela ?

Gitmediğin  yer  senin  değildir  düşüncesi  ışığında  fikirlerini  ulaştırma   amacı  ile  gelemez  mi?

Hatta   slogan  atmaya  bile  olsa  gelebilirler

Hal  böyle  olunca  Sushi!

Sana  da   sorsalar;

Bu  sitenin  sahibimisin?

Bu  sitenin  avukatı  mı

Bu  ikisinden  birisi  değilsen   daha  da  kötü

Yalakasımısın?

Diye  sorsalar  ne  cevap  vereceksin?

0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:00 @k-yilmaz Nr.: 9 Antworten

üye sayisi....

benimde cevapim sana su ben yalakasam ya sen? ben gibi burda degilmisin hergün demek sende en az ben kadar o dedigindensin!

TURKBASE sevdigim icin yalaka oluyorsam senin gözünde okey olayim benim sorunum yok bu dediginle bos vaktimi seve seve burda harciyorum suc mi?

-----
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:01 @emir_79 Nr.: 10 Antworten

üye sayisi....
Burada  efeler  çok  olunca  ben  de  de  alışkanlık  oldu  galiba   Emir

Gelene  gidene   EFE  demeye  başladım

Gün  gelir  evlenir  de  ,Oğlum  olursa  , korkuyom  ismini  de  Efe   koyacağım  galiba
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:04 @sushi Nr.: 11 Antworten

üye sayisi....
haklisin ....begenmeyen girmesin...katiliyorum sana...

ama mademki burdayiz mademki bazilarimiz güzel arkadasliklar kurduk burda,neden öyle devam etmesin ...benim niyetim burda nifak sokmak deyil yanlis anlasilmasin ama daha güzel bir site haline gelse fenami olur diyorum.....

yani su 3-5 isim altinda buraya girenler ona buna saldiranlar sapikca yazanlar engellense diyorum..onada kimsenin sözü olmaz sanirim....

0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:11 @sushi Nr.: 12 Antworten

üye sayisi....
Bak  beni  az  çok  tanırsın   net  yazar,dik  konuşurum

Ben  ne  görsem  onu  yazarım

Kızma  darılma  yok  bak

Ben  gerek  burada   gerekse  başka  yerlerde   politik  ara sıra da    gönül  işlerine  bakarım  ....

Gırgır  geçmeyi  de   severim düşündüren  cinsinden yani

Haaaaa

Kafama  taktığımı  da  sonuna  dek  kovalar  dibine  inerim

Mesela  ben  bu  sitede   Sonmodel  ve  Kral  nickli  CAM  SEKS ci  Dincilere  taktım  kafayı...

Bu  dediklerim  hakkında  düşündüklerimde  de  yanılmadığımı  da   gördüm......

Sapık  Samsunlu nun  CAM  SEKS  yüzünden   evdeki  AVRAT  dan  olduğuna  kadar  indim  mesela

Haaaaaaa  

Bu  arada  niçin  kafama  taktığımı  da   anlatayım

Bana  küfür  eden  nickler  silinmezken  benim  küfür  yememe  rağmen  silinmemi hazmedemedim   taktım  kafaya........

Annayacağın  Sushi!

Haksızlık  karşısında  susan  ŞEYTAN   olmamak  için  ........

0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:13 @saray-cicegi Nr.: 13 Antworten

üye sayisi....
bizlerin yapacak bir seyi yok ama site görevlileri bir seyler yapabilirler....facebook,ta ayni e maille girebiliyormusun ikinci kez...hayir....dedim ya adamlar kurallarini bastan koymus....

aslinda tabiki bunlarin hic birine gerek yok ,egerki burdaki üyeler akli basinda yazip terbiye sinirlarinda kalirlarsa .....

bunuda yapmak o kadarmi zor be arkadasim....anlamiyorumki...
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:18 @cesmisiyah Nr.: 14 Antworten

üye sayisi....
arzum gerceklesir gerceklesmez onu bilemem ....ben sadece paylasmak istedim sitemimi..

ben her zaman demisimdir zaten TB,den daha önemli hayatta islerimiz var diye...burda bugün variz yarin yokuz....üye oldukca bu site ayakta kalir....

hani yoksa kendimi paralicak kadarda kafayi yemedim burasi icin...
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:19 @k-yilmaz Nr.: 15 Antworten

üye sayisi....

seni az cok tanimak mi?

YETERINCE kendine tanitdin koca siteye ben tanimasamda olur sagol tanimak istemiyorum.

-----
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:21 @saray-cicegi Nr.: 16 Antworten

üye sayisi....
pardon arkadasim....sanirim yanlislik yapiyorsun,günahimida aliyorsun....susi,ye yazanin kim olduguna bir bakarsan.....bi zahmet......

ben hic bir konu icin burda kimseyle polemige girmem,gerekte görmem....oldumu güzel arkadasim...

ayrica sunuda belirteyim,konuyu sahsi sorunlara cevirip berbat edilmesinede karsiyim...güzel güzel tartisalim.....

ortaya yazdim bunu,isteyen alsin...
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:23 @saray-cicegi Nr.: 17 Antworten

üye sayisi....

kiz ich kauf dir ein döner das haste schön gesagt )

-----
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:32 @m3l3k Nr.: 18 Antworten

üye sayisi....
eger dedigin gibiyse durum dahada vahim.....ben 2 senedir buraya takilirim,forumada 1-2 aydir yazmaya basladim...bakalim daha neler ögrenecez...kalirsak tabi burda..

0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:36 @saray-cicegi Nr.: 19 Antworten

üye sayisi....
önemli deyil.....yanlislik olmasin diye yazma geregi duydum sadece...

yoksa kimse kimseye ne hakaret etsin nede kücük düsürmeye kalksin...hepimiz sonucta insaniz ve insan gibi davranmak zorundayiz...
0

Beitrag gepostet am 03.10.12, 12:52 @emir_79 Nr.: 20 Antworten

üye sayisi....
selam,

biz bugüne kadar sukadar üyemiz oldu, sukadar kisi giriyor diye kimseye ne hava attik ne birsey dedik.

Ak koyun kara koyundan bahsetmissin. Ak ve kara kim görmek istiyorsan ilk kendinden basliyacaksin. 
su an tam 5 nickin mevcut.

Sen elalemi ikinci ücüncü nick acti diye elestiremezsin cünkü kendin 5 nick acmissin.
Sen hangi nedenden dolayi yaptiysan onlarinda belki bir nedeni vardi.

Bu yüzden ortami sacma teorinle gercegne ya keyfine bak, sayfadan hoslanmiyorsanda üyeligni kendin iptal edebilirsin.   
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

üye sayisi....