|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
ben seni hep uzaktan sevdim aslında cok yakındım bir o kadarda uzaktım bir gün olsun sana acılamadım. ne zaman sana acılacak olsam seni yalnız bulamıyordum şans buya seni yalnız buldugumda kendimi bulamıyordum... ben seni ne zaman anladım biliyomusun ne zaman başımı taşlara vurdum seni istemeye geldikleri akşam işte ben o gece öldüm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
evet kız gitti evlendi aradan 12 sene gecti faceden acıldık bir birimize meger oda beni seviyormuş meger oda benden ilk adımı bekliyormuşş |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
ben hislerimle yazarım asla ama herkesin hayatında bir alıntı vardır elbet kzı burda yok face |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
adamın birine demişler eski sevdigin geri dönse ne yaparsın neler yapmamki demiş ahh cekmişsem içimde bir cızırtı kopmuştur da ondan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
hayatta hiç bir şere gec kalınmaz yaşayıp isteyipte yaşamadıgın duygular vardı onlarıda yaşayacaksın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
ben gec kalmış ola bilirim ama o gec kalmadı ve radı beni buldu bak demekki gec degil evliydi .. bir zamanlar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
sen hiç gördünmü iki insanın hiç konuşmadan bir birine bakarak aglamasını  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
kelimeler biter bazen anlatamassınız 2 damla gözyaşı cok şey demektir o herşeyi anlatırr zaten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
Zannetmeyiniz gücümüz bitti yorgunuz zannetmeyiniz ki suskunuz zannetmeyiniz artık yokuz.Fırtına öncesi biz hep böyle durgunuz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
kocasına soylemek adamlıksa ben yokum ama kendim bitirmesini bilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |

Bencede |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
iyi p...k tan anlar gibisin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
Tarih 05.11.12, 17:10 @-alkan- Nr.: 24 Cevapla can_402 eski aşkım ahhh ahhh ya biz kurtulus savasinda iken ermeniler bizim bir kac köye girmisti... tecavüz felan olmustuya köylerimizde....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eski aşkım ahhh ahhh |
topic bozmak için gelmiş gibisin kendi aklınlamı geldin başkasımı akıl verdi??????? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!