|
|
|
Insanlar |
neden kendilerini karsisinda ki insanlara agirdan satmaya calisir ? Erkeklerimiz neden kizlarla sanki erkek arkadaslariyla konusuyormus,sohbet ediyormus gibi davranamaz ve kizlarimiz da erkeklerle neden sanki kendi kiz arkadaslariyla sohbet ediyormus gibi davranamaz ?
neden yapmacik rollere bürünürüz ? kendimizi oldugumuz gibi göstermeyiz? agir abi,abla takilmazsak ucuza mi cikar adimiz diye korkariz? neden?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
Senin bir yanlışın var bence Zaten karşı cinsle konuşurken herkes kendi mensubu olduğu cins tarzıyla konuşuyor Yani rol yapmıyor kendisi oluyor. Soru şöyle olmalıydı 'Neden önce cinsiyet olarak değilde insan olarak görmüyoruz karşımızdakini' Ben söyleyeyim çünkü doğamızda bu var Öbür türlüsü doğamıza aykırı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
Allah aşkına Nova Türkçe yazın Sizin yorumlarınızı anlamak istiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
Olsun fazla uzun cümlerle değil konunun özetini ver yeter Ben ne demek istediğini anlarım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
Teşekkürler Sevil Bir paragraftan bu kadarcık bir anlam çıkıyor yani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
Sana inanırım Sevil Niye inanmayayım ki Sadece arkadaşımızın bu fikre varmak için neler anlattığını merak ettimde bu yüzden ''bu kadar kısacık mı'' dedim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
Çok iyi anlattın hemde, sağol Sen dememin bir mahsuru yoktur umarım? Sanırım soruyu ben yanlış algılamışım, yapılan yorumları görünce anladım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
Ya sanalda itibar sahibi olsa ne olunur olmasa ne olurki Burda üç gün yok olsan,bir net gitse,seni kim tanır kim bilir ya, bütün itibar puf gitti Önemli olan reel hayatta adam yerine konmak değil mi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
Öylede zaten insan(ama görünüş itibarıyla değil sadece karekter itibarıyle) oldunmu her yerde zaten o garanti hayır ile yad edilmek ve cennete girmek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
topic almis basini gitmis....sorry millet,yoktum burada. müsterilerle ugrasiyordum ki bi 45 dk.-1 saat daha islerim var. sonra gelip hepinize cevap yetistirmeye calisacaaam,pabuc gibi dilim el verdigi müddetce....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
detlef mi ? ich heiße doch siegfried beee,ne detlef i ?
hehehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
neden aykiri dogamiza ? ben bunu kabullenemiyorum acikcasi. kadin/erkek ayirimi olmadan karsimizda ki insana nasilsak öyle davranmaliyiz....herhangi bir cikar gözetmeden  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
bingo nova.....tam da deginmek istedigim nokta iste bu ! 
esprili insanin hali de bi baska oluyor canim......
hahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
benim taktik len bu..... hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
ha su at-avrat-silah meselei......
hehehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
araya girme,du bi 2 dk. yahuuu......topicte ki cevaplara cevap yaziyom sirayla....
sirani bekle,sus ve otur bi köseye....
hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
kiz degil,kiz degil....kadin oldum coktan ayol
hahahahahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
sen benim biseyden burada rahatsiz oldugumu gördün mü hic kiz ? sabah ki bi topicte bu konu vardi,buna benzer bisey iste.....oradan esinlenerekten actimdi ve ben de zaten sanal-reel ayirimi yapmadan deginmistim konuya....ve bi daha bi bekleme beni, alirim ayaklarimin altina...........
bahcende ki güllerini....
hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
öyle deme be lafo,oluyor valla da....billa da !
kendini oldugun gibi gösterdin mi,dürüst oldun mu,beklentilerinin ne veyxa neler oldugunu apacik ifade edebildin mi,oluyor yaaawss.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlar |
yok,dövme islerine joachim bakiyor.....ben degil !
hehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!