|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
hahaha dimiiiii.. gökde ararken burda buldummm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
henning bauer..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
merhaba. buradayken benimki nasilsa birde ona bakiversen... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
 gösteremem  ... senin kriterlerini begeniyorum, bana uygun birisini bulacagini umut etmistim. O' begendigin hening midir nedir 98% bana benziyor. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
söylemem kacinci katta kaldigimi  . 98% benziyoruz dedimya, benzemeyen 2% lik bölümü anlatsam krize girersin simdi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
hadi anlat nolur...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
yüz hatlarimiz ayni sadece benim gözler onunkinden iri, yani benimkiler esek gözü. sac sakal ayni benimkiler siyah ve uzun.. giyim tarzi stil olarak birebir ayni. O' sarisin ben esmer... bunlar dis görüntü ic görüntüler hakkinda yorum yapamam  yani ic görüntüler yoruma acik  ... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
bende anladim!......... benide esmer oldugum icin sevmiyorsun ya...... sen bahar gibi renkli oldugun icin ben seni SeFiyOm  ... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
-tsk ederim abimmm benim...  -bende seni cooook seviyom...  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
   bende sana coooook ama coooook tesekkür ederim :& < esmer güzeli >  .
 tansiyonum 190 hapimi almaliyim... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
-aman abim dikkat et...  -190 seviyom diye senden olmayalim...   -dur ben getirim pembe hapini..  -aksama görüsürüz sen dinlen simdi..  ----- Man kann so oder so machen. Ich bin für so.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
görüsürüz < güzellik >  . ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!