|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Vay robot iyiymiş duygusuz bas düğmesine istediğin kıvama gelsin hem dırdırı da yok bana da sipariş verirmisin belki indiririm yaparlar ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Ruh ikizin, hayatının gerçek aşkı böyle gözükücek: "Üzgünüm, tatlım, japoncam kötüdür.." ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
iren ya bu da neee ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Ruh ikizin, hayatının gerçek aşkı böyle gözükücek: "Üzgünüm, tatlım, japoncam kötüdür.." ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
kimin ismine cikti bunlar senin olduna inanmiyorumm ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Ne adamsın ya çok güldüm fos diye de söndüm  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
sünkü bir senin ismin cikmisdir ikincisi olmazda ondan yada ikiside sana deyildirr ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
hahahhaha sonunda olacan o zatennn ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Bu testin doğruluğu Şekil A danda anlaşılacağı gibi %100 şaşmaz ne sevimli görünüyorsunuz bayıldım en uyumlu çiftimizsiniz : )) ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Sen çok konuşma ruh ikizinle ilgilen belki gülendam edersin  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
öylemi iyi bakarsan görürsünn iyi bakkkk..... ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
hahahahah  ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Transım derken transamı geçtin hangi boyuttasın  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Gül de var endam da işte nesine bakıyım  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
esmer boydan süpeledimdim casusmudur nedirrr  ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
demi amam daha ne olsun.........zir deliii ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
bana diyene bakk  yok valla girmedi ben cok gülerimm  nikimdende beli ................deyilmi leylammmmmmmmm ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
hmm mileti bilemem ama ben unutmayacam artikkk  ....ALLAH kimsey gülmekten ali koymasin ins aminnnn ins leleosumm leum diyorum bir adasin var obenin canim arkadasim ona öyle hitap ederim sanda öyle diyem izin vereirsen tabi olarr...........miiiiii ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
benimkide tam benlikmis.. esmer fln :P haha bi saclari düzeltmek lazimmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!