|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
//www.someonesecret.com/tr/ Yukardaki adrese girin ve talimatları uygulayın gizli aşkınız açığa çıksın çıkan resmi de burada paylaşırsanız bizlere de eğlence çıkar ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Berkay .... Ruh ikizin, hayatının gerçek aşkı böyle gözükücek: "Selam, ben şekerin! Shake it up Şekerim!"Şansında bu kadarı benim gizli aşkım fatih ürek in harbi harbi çakması çıktı ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Denemeden geçme abla hayalindeki erkek burda  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Sende buldun da bunuyorsun resmen nesi var işte Elvis Presley gibi çıtır eleman  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
hmm fena deyill hehheeh ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
//www.someonesecret.com/images/im066.jpg |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
yanis SIKA tiklamisin camimm ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Böle yanlışa can gurban eskisi boştaysa ben alabilirim  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Senin ayarlarda bi bozukluk olduğunu zaten biliyordum hahah çok uyum içindesiniz ALLah devamını da erdirsin  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
Resmini de koyda pırıl pırıl elemanın bakalım ne kadar uyumlusunuz  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
wow çok ateşli eleman sana da bu yakışırdı turnayı gözünden vurdun  ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
gercek ismin bilmiyorum canisi yoksa satakarlik olurr ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
evet de isminide kopyalamisinn ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
bosver canisi ya adres deyilya leyla hülya veselam ----- BeN SeNiN BeNi SeVeBiLmE ImKaNiNi SeVdIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
 Volkan bu ruh ikizin seni ağırlık diye kaldırır kaldırır yere vurur  Şansına bu çıktı sakın bana kızma ----- Sıkılmış yumruklarla el sıkışamazsınız... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
ayni ben   ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
aman ben istemem al senin olsun bu ne cocuk gibi. hem askin degil bu ruh ikizin. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gizli aşığınız kim? |
sakadan demistim ben benim o o.
bende istemem böggggggggggggggggggggggggg ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!